Sider

onsdag den 31. august 2011

dram

Vi har de fineste vilde brombær bagerst i haven. Astrid og jeg satte livet på spil og plukkede en god portion og de blev straks lavet til den fineste brombær-dram som højtideligt blev overdraget til morfar, som fornylig har haft fødselsdag.

Brombær puttes i en flaske

Der kommes lidt accaiehonning over bærene og de overhældes med vodka.

Drammen "trækker" i ca. 3 måneder, sies og drikkes i godt selskab.

onsdag den 24. august 2011

smile...

Day 24: A smile...
Ikke altid nemt at "fange" to krudtugler på samme billede - men her er et tandløst smil og smil i øjenene : )



tirsdag den 23. august 2011

De vilde drager

Her i huset er morfar én af hverdagens helte. Han kan alt og han ved alt. Så da morfar i weekenden, efter en solid omgang morgenmads-pandekager -  foreslog at vi skulle på stranden og flyve med drage - gik det afsted over stok og sten.






mandag den 22. august 2011

træer

I min baghave er der en skråning med træer og buske - på skråningen er der en gammel trappe der fører op til en ret stor vej. Vejen er usynlig fra haven pga alle træerne og de danner en slags tunnel over den fine gamle trappe. I det rette lys er der helt magisk der - under træerne.
day 22: trees


onsdag den 17. august 2011

På hylden

Har 100 hylder - elsker hylder og alle de ting der kan stå der. Kommer aldrig til at indrette mig minimalistisk...
Day 17 - on the shelf



MUMS

I går var der fri-dag. En sjælden én og en vigtig dag. Første skoledag for min lillebitte ældste dreng. Han sad bare og nød det - der midt i mylderet af 27 børn, mange mange forældre, lærere og pædagoger. Da skoledagen sluttede tog mor, far og dreng ind til byen og spiste brunch, shoppede idrætssko og en gammel tilgodeseddel blev tryllet til et nyt playstation-spil. En lykkelig dreng!
Day 16 - what I ate ...

Morgenmad - græsk youghurt med müsli, frisk frugt, mandler og en latte

Brunch på Café Ministeriet

Flag på skolen

En lille stor dreng

mandag den 15. august 2011

My shoes

 Day 15: my shoes
I dag havde jeg disse farvestrålende sko på - passer da lige til første skoledag :)

Mine bryllupssko

Dyt dyt - ska´vi byt´?

Elsker sko! Jep! Jeg har mange favoritter... De guldfarvede med rem om ankelen står i mit skab og er brugt én gang. De er en lille str 37 - måske kan du bruge dem, eller kender én der kan? Vil du bytte - måske med noget kreativt, retrostof, en god bog, et tørklæde eller ? Sender dem gerne til én der kan bruge dem - for de er altså for små til mig - desværre.

lørdag den 13. august 2011

Tæt på

Tæt på - i dag er dagens fotoudfordring: close-up. Så mit foto er af en investering som jeg er meget glad for og som fornylig dumpede ind i min postkasse. Det er en lille fugl tegnet af kunstner og illustrator: Pia Olsen. Jeg elsker hendes tegninger og da hun satte en stribe tegninger til salg til fordel for Red Barnet for at støtte deres arbejde i Afrika, slog jeg straks til. Hvis ikke det er en god ide - så ved jeg ikke. Tegningerne blev sat til salg for 150 kr - men man måtte gerne give mere. Jeg bestilte straks en zebra-fugl - og den er skøn! Ælsker den.
Kig indenfor i Pias forunderlige univers.

Day 12: close-up
tæt på

 - en zebrafugl

seje Pia Olsen

torsdag den 11. august 2011

Sjårvt

Det er sjovt når ens 6 årige tager sit eget kamera med på ferie.

Day 11 - something fun

maden var god

en bagdel i zoo

lillesøsters knæ

Farmands ben

Pigerne bytter hat

- sådan var vores tur til Italien - set med Magnus´øjne :)

onsdag den 10. august 2011

Mette 4 år

Jeg har altid tegnet - og en gang fandt jeg på at kravle ind under min seng og tegne på tapetet - for det blev nok aldrig opdaget, når det var under sengen. Dét gjorde det! Som 4 årig havde jeg en karlekammerseng - den er ret høj i det og der inde under, kunne jeg så ligge og tegne. Jeg fik også skrevet lidt på sengen, så man kunne se hvem der boede der. Nu ligger min Magnus i sengen - men der står stadig Mette 4 år på siden af den.
Dages fotoudfordring er  : noget jeg har lavet. Jeg tænker straks på det kreative jeg altid har gang i. Kreativiteten er min styrke og min svaghed - for det er en forbandelse at få nye idéer hele tiden og aldrig nå at udføre dem. Jeg har prøvet kræfter med mange kreative ting gennem tiden - keramik, raku, akvarel, collage, kul-tegning, syning, hækling, strikning, glas, smykker, papirklip, batik, silkemaling. Men det jeg altid vender tilbage til er mine tegninger og akrylmaling - det er en stor glæde når der er tid til at prøve nyt og ikke mindst at gøre noget færdigt!
Day 10: something i made
De stribede hoppedyr og mange farver har fulgt mig længe

Mette 4 år

En magic mand tegning



tirsdag den 9. august 2011

Selvportræt

Et selvportræt - uden ansigt. Jeg har samlet en håndfuld af mig - kaffe og chokolade, bøger og blade, lidt god musik, en dinosaur og en hallo kitty - mine børns største passioner lige for øjeblikket, et par kærlighedsringe, en blomst fra haven, en lille pensel fra arbejdsværelset og en lille hæklet muffin. Det er vist meget mig. På håndleddet et ord jeg øver mig meget i. NÆRVÆR - jeg burde få det tattoveret for at huske det. Min svaghed er at jeg altid er i gang med det næste, om ikke andet så i tankerne. Så jeg øver mig meget i at være nærværende!

Day 9: faceless self portrait


- en af dagens overspringshandlinger, fik pimpet min nye skolekalender med mummi : )

Kvinder og teknik - mænd og romantik

Fotoudfordringen var noget med teknologi. Hrm... Det er så ikke lige noget for mig, Er nærmest lidt forskrækket over al den teknik - og ville ikke undvære den for noget i verden. Men hvis det ikke helt virker som det skal, er jeg lost. Har ikke en klap forstand på hvordan det virker. Var en måned om at få min nye mobil ud af æsken - da jeg slet ikke kunne overskue at få styr på alt det nye.
Jeg har meget teknologi i mit hus som jeg er glad for - har lige googlet mig frem til at teknologi betyder  "læren om håndværk og kunst" og kommer fra græsk ! De sidste par dage har jeg endelig taget mig tid til at sy lidt igen. En symaskine er vel også lidt med teknologi at gøre - der er ihvertfald ledninger der stikker ud :)
Min kære brune symaskine

Fra 1985

Nye puder


- og en ugle - igen igen

hynde til niecens nye bænk

- med stjerner på ....